Brøndby Stadion – Street Food og fodbold

Street Food og fodbold

Når det kommer til fodbold, er der få ting, der er mere ikoniske end streetfood, der omgiver spillet. Fra hotdogs og hamburgere til tacos og nachos er streetfood en integreret del af fodboldoplevelsen. Og mens fødevarerne kan variere fra land til land, er forbindelsen mellem fodbold og streetfood universel. For mange fans går fodbold og streetfood hånd i hånd. De to er uadskillelige dele af spildagsoplevelsen. Uanset om det er at få en hurtig bid før kampen eller nyde et afslappet måltid i pausen, er streetfood en vigtig del af fodboldoplevelsen. I nogle lande er streetfood endnu vigtigere end selve spillet.

I Mexico er det for eksempel ikke ualmindeligt, at fans bruger mere tid på at spise tacos og drikke øl end at se kampen. Og i Brasilien ser mange fans at gå til en fodboldkamp som en mulighed for at spise solide måltider som churrasco (grill) og feijoada (en gryderet med sorte bønner). Uanset hvor du er i verden, er der ingen tvivl om, at streetfood spiller en stor rolle i fodboldens verden. Så næste gang du er til en kamp, skal du sørge for at nyde noget af den lokale billetpris – det er alt sammen en del af oplevelsen!

Fodbold er mere end øl og pølser i Danmark. På Brøndby Stadion kan du også støde på lækker street food. Madkoncepter er forskellige fra hver gang, men en ting er sikkert: Det er altid lækkert street food. 

Hvilke koncepter kommer bl.a.:

Kebab på Farten

The Munchs Pit

Street food området ligger ved Fanzonen – og den legendariske Sydsiden. Fanzonen er en af europas flotteste fanzoner, hvor du kan nyde en kold Carlsberg fadøl, og gå ombord i madkoncepter fra alle verdens hjørner. Sydsiden er STEDET, hvis du opleve fankultur i absolut topklasse. VSTGN!

Mad og Marked og Brøndby afholder også madfestivaler i løbet af året, og det kan du læse mere om her

 

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS