Åbning af Boltens Food Court

Det nye centrale street food marked, nemlig det længe ventede Boltens Food Court åbner her i weekenden Lørdag den 13. April 2019 kl. 10.00.

Dette sker med et grand opening event hvor det vi være en ribbon-cutting ceremoni samt en masse spændende aktiviteter på dagen.

Det vil blive en brag af en fest som starter kl. 10.00 om formiddagen og indtil kl. 18.00. Der vil være lækre street food smagsprøver fra de forskellige stadeholdere og DJs spiller op med god musik og den helt rette stemning.

Den Kongelige Livgardes Tambourkorps vil også spille op og dette kan opleves fra kl. 10.00 til kl. 11.00.

Tag dine venner eller familien med ind til en spændende ny verden af street food når det nye madmarked åbner denne weekend.


Lidt om Boltens Food Court

Der vil være 19 spændende stadeholdere som byder på forskellige lækkerier med madkoncepter fra Danmark og udlandet.

Du kan finde alt fra Marokkansk og Indisk til Italiensk og Thailandsk. Alt dette i hyggelige omgivelser i den gamle gård hvor du er omgivet af bindingsværk og lyskæder.


Praktisk information

Det nye madmarked ligger et stenkast fra Kongens Nytorv lige midt i hjertet af København. Du kan tage bus 1A til Kongens Nytorv eller tage en kort gåtur fra Nørreport Station.


Åbningstider og lokation for Boltens Food Court

Adresse:

Boltens Food Court
Gothersgade 8
1123 København

Åbningstider:

Mad (køkkener)
Søndag–Torsdag: 11.00 – 21.00
Fredag–Lørdag: 11.00 – 22.00

Mad (køkkener) i feriedage
Alle dage: 11.00 – 22.00

Udskænkning barer (ikke i foodcourt)
Åbent alle feriedage 11.00 – 24.00

Fredag–Lørdag: 11.00 –24.00
Torsdag: 17.00 –24.00
Søndag: 11.00 – 20.00
Mandag–Onsdag: lukket

Cafe & vinbar
Søndag–Onsdag: 09.00 – 21.00
Torsdag–Lørdag: 09 – 24.00
Alle ferier: 09.00 – 24.00
Mad/køkken: 11.00 – 21.00


Du finder bla. følgende madkoncepter

Rejemad fra HYGGE - Taste of Denmark  i Boltens Food Court
Rejemad fra HYGGE – Taste of Denmark
Vegansk burger fra Two Monkeys i Boltens Food Court
Vegansk burger fra Two Monkeys
Fish and Chips fra The Fish Project  i Boltens Food Court
Fish and chips fra The Fish Project
Pulled duck burger fra Duckit  i Boltens Food Court
Pulled duck burger fra det velkendte Duckit


FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier. Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse. Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS