Street Food Festival København

Street Food fans i og omkring København kan glæde sig til den store Street Food Festival København i weekenden den 26-28. April 2019. I disse 3 dage har man rig mulighed for at fylde maven med lækker og autentisk street food fra Danmarks dygtigste madkoncepter.

Den hyggelige Hans Tavsens Park lige midt på Nørrebro danner rammerne for et spændende udvalg af street food fra mere end 30 forskellige food trucks og madboder. Her kan man finde mad fra hele verdenen, så det skulle være muligt at finde lige netop det du kan lide. Eller en idé var måske at tage rundt og prøve nogle forskellige mad steder fra det store exceptionelle store udvalg på denne festival.


Hvis maven er fuld og man skal have en pause kan det være at en af de mange aktiviteter for både voksnes og børn kunne lokke. Der er også en legeplads i nærheden, så de små kan få brændt lidt energi af og få appetten tilbage til at smage endnu mere spædende mad, mens de voksne hygger sig.

Som tag dine venner eller familie under armen til et sandt madmekka for autentisk street food fra hele verden.

Læs mere om street food eventet her:

Klik på billedet for at læse mere om eventet.


Street Food Festival København 2019
Street Food Festival København 2019
Street Food Festival København 2019
Aldrig gå ned på sovs – Street Food Festival København 2019
Street Food Festival København 2019
Street Food Festival København 2019
Find asiatisk mad på Street Food Festival København 2019
Dessert er der altid plads til – Street Food Festival København 2019
Latin amerikanske lækkerier på Street Food Festival København 2019


FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier. Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse. Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS